Michas scrapbook #4
 
Liten Snik titt på noen av bildene som havnet i portfolioen min "micha playground" :) 
Trykk på bildene for å se de større :-) 
all photos by michelle davidsen©
 
Michas scrapbook #3
 
 
Michas scrapbook #2
jippi Idag skal jeg være så snill at jeg viser dere en, to sider til :)
 
 
 
Michas scrapbook #1 
hurra for inspirasjon, arkivet mitt på macèn er full av bilder. Tusen sikkert, snart millioner av bilder som inspirerer. Fine bilder som gir deg lyst til å ta flere bilder, som gir sommerfugler i magen og ikke minst glede og mot - en dag uten inspirasjonn er en dag uten mat haha ja, men det er sant. Idag får dere se to sider fra min personlige inspirasjons scrapbook med bilder som gir meg fyverkeri-inspirasjon. Det er rart det med bilder, man kan se masse bilder men det er kun de få bildene som faktisk setter spor langt der inne, finner du en person, et bilde eller en fotograf som tar de bildene du vil se, så skapes det fyverkeri og ikke minst pågangsmot til å ta bilder selv. Framover kommer jeg til å poste flere hemmelige sider fra denne boka, masse faktisk for jeg samler på alt som får hjertet til å slå litt ekstra. Det er første gang denne boken har forlatt micha playground og lekket ut på dette fancy nettet, så be nice. Her er hvertfall to sider: 
 
 
I heart MONKI! 
Tidenes beste butikk, søteste og butikken med mest sjel og tidenes beste konsept med fokus på lek, magi, nysgjerrighet og beholde barnet i seg wohoo! Ååee når jeg fant denne videoen idag ble jeg så glad. Haha det var jo som å se meg: rommet, scrapbooka, bladene og for å ikke snakke om alle tingene hun hadde på rommet. Haha jeg får alltid høre at jeg har så mye ting, ja jeg liker å samle og klasje opp alle mulig bilder som inspirer meg. Lula magazin & Tim walker´s pictures er jo mine bibler! Det er så fint når folk viser sånne skattebøker meg haug av inspirasjon. MAGI! Sjekk  ut videoen under: 

Are you brave, curious, playful and boosting? We are. We go our own way and are always curious to try new things. We believe in magic and mysterious wonders, in having our own quirky mindset with a twist. - MONKI -

on Monki.